Gyrithe Nielsen-Man – PSYKOTERAPEUT MPF

Jeg er psyko­terapeut med hjertet

OM MIG

Jeg er certificeret psykoterapeut og har gennemført en 4-årig integral uddannelse til psykoterapeut hos ID Academy.

Jeg tilbyder samtaleterapi i min klinik for privatpersoner, enten henvist af læge eller på egen foranledning, ligesom jeg underviser og superviserer virksomheder og institutioner.

Jeg mener krop, psyke, sjæl og sind hænger sammen. Det afspejler sig i den form for terapi jeg tilbyder. Min retning som terapeut ligger mest op ad kognitiv terapi (de tanker du gør dig), adfærdspsykologi (den måde du agerer på), det psykodynamiske (din fortid/barndom) og eksistentielle (din ”ret” til at være den du er), men mit terapeutiske valg er naturligvis det min klient har brug for. I min klinik er tillid, tryghed, ærlighed og ansvarlighed i højsædet og der er rum til det hele. Ydermere vejer sund fornuft og jordforbindelse tungt.

Min baggrund for at uddanne mig til psykoterapeut, er mine evner og livserfaringer og dermed en bevidsthed om livets indflydelse på et menneskes liv og levned. Jeg har på nærmeste hold oplevet sorg og tab, svigt, dødsfald, skilsmisse, angst, sygdom, depression, stress, PTSD, afskedigelse og hvordan ændringen af et gammelt mønster eller vane kan ændre et liv. Jeg har fra barnsben haft psykologi og psykiatri tæt inde på livet, hvilket giver mig en god faglig ballast i mit terapeutiske arbejde.

Jeg er siden 2013 tilknyttet Kvisten i Viborg, Center for Personer Udsat for Seksuelle Overgreb, hvor jeg arbejder som både individuel og gruppeterapeut. 

Jeg har været ansat i og samarbejdet med Grundfos omkring bl.a. stressforebyggelse.

Det faGlige

Jeg har gennemført den 4-årige integrale psykoterapeut uddannelse hos ID Academy, og er certificeret psykoterapeut pr. 19/10 2015.

ID Academy er hvert 4. år siden 2004, evalueret efter de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser og opfylder ifølge evalueringsrapporterne, udarbejdet af et uvildigt konsulentfirma, alle de ministerielle kriterier på samtlige punkter.
Læs mere om ID Academy her

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, som er Danmarks største og mest seriøse organisation for psykoterapi. For at blive medlem heraf skal man have en min. fire årig uddannelse som psykoterapeut, hvorfor et medlemsskab er garanti for en solid og certificeret uddannelse. Derfor skal man altid vælge en psykoterapeut MPF når man vælger en terapeut.
Læs mere om Dansk Psykoterapeutforening her

Jeg er ligeledes medlem af Psykiatrifonden og deltager i alle relevante kurser her.
Læs mere om Psykiatrifonden her

Jeg modtager desuden løbende supervision og deltager i relevant efteruddannelse.

Artikler

Klinikfællesskab i Viborg...

– artikel om mit engagement i klinikfællesskabet på Vendersgade i Viborg

I fagbladet Tidsskrift for Psykoterapi nr. 2 2016. har jeg skrevet om Etikken skal i fokus.

Læs indlægget her, som samtidig er en del i debatten om at få en statsanerkendelse af uddannelsen til Psykoterapeut.

Gyrithe giver udsatte en fremtrakt hånd...

– artikel om mig og mit arbejde i Løberen, Grundfos’ personalemagasin, september 2015

Hjerte og hjerne med i arbejdet...

– artikel i Viborg Stifts Folkeblad, 11. september 2015 om mig og mit arbejde

Skal vi lave en aftale?