VIrksomhed / Organisation

RÅDGIVNING om stress

Iflg. WHO bliver stress den største folkesygdom i 2025.

Hvordan står det til i Jeres virksomhed?

Ved I f.eks. hvor stor økonomisk udgift og nedsat produktivitet, presentisme giver? Og kender I sammenhængen mellem psykisk arbejdsmiljø, trivsel og stress?

Jeg kan hjælpe Jer med både forebyggelse, håndtering og behandling af stress. Måden kan være undervisning af ledere og medarbejdere i årsager og symptomer eller det kan være rådgivning i hvad I kan gøre for at forbedre eller vedligeholde trivslen i virksomheden. Herudover kan Individuelle forløb og/eller trivselssamtaler som forebyggelse eller behandling også indgå.

Mit oplæg kan være interaktivt, det kan være traditionel undervisning alt efter hvad der giver mest mening for Jer.

Pris efter aftale. Spørg efter referencer.

FOREDRAG

Jeg kan også bookes til at holde et foredrag i Jeres firma.

Det kan være om stress, trivsel og psykisk arbejdsmiljø, om mobning eller hvad I har interesse i at høre om.

Kontakt mig hvis I har en halv- eller helfærdig idé til hvad I gerne vil høre mere om, så laver jeg et oplæg efter Jeres ønske.

INTERNE MATERIALER

Har I brug for at få revideret eller udarbejdet internt materiale omkring psykisk arbejdsmiljø, stressforebyggelse og trivsel, måske til en personalehåndbog eller til Jeres personaleintra?

Jeg har erfaring i at skrive/lave indhold til både personale-håndbøger og personale-intra.

F.eks. har jeg til en stor dansk virksomhed, lavet et komplet site på både dansk og engelsk til virksomhedens intranet, hvor al information om forebyggelse, håndtering, behandling af stress samt værktøjer og guidelines, ligger samlet.

Kontakt mig for et uforpligtende forslag der passer til netop Jeres behov

SUPERVISION

Er du som professionel i kontakt med klienter, patienter, borgere med forskellige udfordringer, er supervision vigtig for at du kan bevare overblikket og passe på dig selv.

Dette gælder også for ledere fra både private virksomheder og institutioner som enten har personaleansvar eller anden overordnet funktion.

Jeg tilbyder supervision til både enkeltpersoner og til grupper.

Kontakt mig for referencer.

I Daghuset og Drivhuset har vi haft stor hjælp til supervision med Gyrithe. Hun har været nærværende, inspirerende og utrolig god til at opfange stemninger i personalegruppen. Jeg kan kun anbefale supervision med Gyrithe som supervisor.

Tina Vestergaard Sølvkjær

Leder

Skal vi lave en aftale?